Caitlin V.

Student 2016-2017 - Belgium

"I realy enjoyed my stay at Repzootic. The team is very friendly and wants to share their knowledge with the students. You can learn a lot at this place!"

Gaia P.

Student 2017 - The Netherlands

"One week was realy not enough, what a wonderful place! It was an amazing experience with nice people and a lot of animals around."

Students

RepZOOtic Animal Center is, at the first place, a ZOO who wants to give an educational message. That's why we created a nice place for students to enjoy the country, the nature and offcourse our animals.

The best way to learn how to work with animals. By working with them! Join our energetic team and expand your knowledge.

During your internship you can enjoy hands-on working time with exotic mammals, reptiles, amphibians, arthropods, fishes and birds. Our experienced zookeepers will help you to find your way and to learn more about these animals. 

We speak English and Dutch and (for our Dutch students) have a SBB certificate.

You can join when
- You are at least 16 years old
- Your study includes animals or nature
- You speak English or Dutch
- You can work together in a team
- You are an independent person
- You ADORE animals

Accomodation
Students stay in our student lodge. Here you can find 2 shared bedrooms and a living room. In the main building you can find a kitchen, toilet and bathroom.
There's acces to WIFI, a television, DVD's, PS3, books, games and more and you always have acces to the zoo.
Price
Please contact us for prices for the accomodation
We don't ask money for your internship. But we do for using our accomodation, elektricity, water, washing machines, TV, gas, etc...
We provide 3 meals a day.
Transfer is not included in the price!

Interested?
Contact us at info@repzootic.com with your motivation and CV. Don't wait to long, we have a max. amount of places every week!

Diák

A RepZOOtic Animal Center egy olyan állatkert, mely a fő hangsúlyt az oktatásra helyezi. Ebből kifolyólag olyan helyet alakítottunk ki a diákjaink számára, hogy élvezni tudják az országot, a körülöttük lévő természetet és természetesen a területünkön lévő állatok szeretetét. 

A lehető legjobb lehetőség, hogy megtanulj bánni az állatokkal, ha dolgozol velük! Csatlakozz Te is az energikus csapatunkhoz és bővítsd a tudásod. 

Az idő alatt, amit nálunk eltöltesz élvezheted a testközeli munkát az egzotikus állatainkkal: emlősökkel, hüllőkkel, kétéltűekkel, Ízeltlábúakkal, halakkal és madarakkal. Tapasztalt gondozók segítségével itt rengeteg szakmai tudásra tehetsz szert. 

Csatlakozz, HA
- Elmúltál 16 éves
- A tanulmányaid megkövetelik a szakmai gyakorlatot
- Beszélsz angolul vagy flamandul
- Csapatban tudsz dolgozni
- Független személyiség vagy
- Elkötelezett az állatok felé

Szállás
A diákjaink a nekik kialakÍtott szálláson kapnak saját helyet. Itt két különálló fürdőszoba és nappali foglal helyet. A főépületben található a konyha, WC és egy másik fürdőszoba. A helység WIFI elérhetőséget, TV-t, DVD-ket, PS3-at, könyveket, játékokat biztosít az állatkerti tevékenységen túl.

Ár

A gyakornoki időért nem kérünk pénzt. De biztosítjuk számodra a szállást, elektromosságot, vizet, mosógépet, TV-t, gázt, stb... 

Érdekel? 
Vedd fel velünk a kapcsolatot a info@repzootic.com e-mail címen és csatold mellé önéletrajzod illetve motivációs leveled. Ne várj túl sokat, mert a hetekre maximalizálva vannak a férőhelyek