Bouwsteen kopen

Alle kleine beetjes helpen. Daarom is het mogelijk om een of meerdere bouwstenen te kopen voor onze huidige projecten. U kan op deze pagina kijken wat wij momenteel aan het bouwen zijn of wat op de planning staat. Zo bent u er zeker van dat uw bijdrage rechtstreeks naar dit project gaat. 

Door een project te steunen, kunnen wij sneller weer budget vrij maken voor nieuwe projecten. Op deze manier kunnen opgevangen dieren sneller bij ons terecht komen!

De prijs voor een bouwsteen bedraagt 1,00 €

Project Stekelbeest

Wij zijn de trotse eigenaar van twee super leuke witstaartstekelvarkens (Hystrix indica). Hiervoor wordt in het voorjaar van 2017 een nieuw buitenverblijf gerealiseerd van ongeveer 50m² (dierentuinmaat is 10m²).

Helpt u mee bij dit project?

Project Buitenbeest

In Hongarije wordt vee enkel en alleen als nutsdier gezien. Paarden, koeien, schapen, varkens,.. het dient allemaal voor de last of als voedsel. Bij Repzootic bouwen wij momenteel aan een kinderboerderijtje om deze dieren een thuis te geven.

Helpt u mee bij dit project?

Project Kriebelbeest

De reptielenzolder krijgt meer en meer vorm, maar ook steeds meer inwoners. Hier realiseren wij ruime en natuurgetrouwe terraria voor reptielen, amfibieën en ongewervelden en worden de kriebelmomenten georganiseerd.

Helpt u mee bij dit project?