Bezoek ons als vrijwilliger

De leukste manier om uw vakantie door te brengen? Door vrijwilligerswerk te doen! En wat is er nu leuker dan werken tussen de dieren, in de schoonheid van Hongarije. 

Het verschil

Welk verschil u zou maken door uw vrijwilligerswerk? Dat is heel simpel. U helpt ons bij het opbouwen van een educatief centrum die tegelijk een opvanglocatie is voor exotische dieren. Op deze manier geeft u ons de kans meer dieren te helpen op een steeds leuker wordende locatie.

Maar u maakt ook een verschil voor uzelf. U leert bij over het houden en verzorgen van heel wat speciale diersoorten. U kan genieten van de natuur en rust die Hongarije te bieden heeft en kan proeven van een andere cultuur en taal. Het is daarnaast een leuke manier om andere dieren liefhebbers van wereldwijd te leren kennen en contacten op te bouwen.

De taken

  • Het prepareren van voedsel en het voederen van de dieren
  • Het onderhouden van de perken
  • Het beheren van de natuur rondom de verblijven
  • Het opbouwen van nieuwe verblijven of het renoveren van oudere
  • Het bijstaan bij (medische) handelingen
  • Het groot brengen van jonge, nog niet zelfstandige dieren
  • Het volgen en geven van educatie over de dieren

De prijs

Wij vragen een vergoeding van 250,00 € (75.000 HUF) per week. Deze prijs bekostigt uw verblijf, elektriciteit, water, internet en TV tijdens uw verblijf. Deze prijs kan aangepast worden voor langere periodes. Maar ook een verzekering voor tijdens uw verblijf en een certificaat van deelname worden hierbij voorzien.

Wij bieden een transfer service van de luchthaven naar het park en terug. Deze extra service kost 80,00 € (24.000 HUF) per persoon.

Hierbij zijn geen maaltijden inbegrepen. U kan met ons mee naar de winkel om inkopen te doen en kan uw eigen maaltijden bereiden (of samen met uw huisgenoten).

Waarom betalen voor vrijwilligerswerk?

Wij zijn uiteraard heel dankbaar voor het werk die vrijwilligers voor ons verzetten. Je betaalt als vrijwilliger daarom ook niet voor het werk dat je verzet, maar voor alles errond. Denk maar aan je verblijf, de verzekeringen en ander papierwerk, elektriciteit, etc. 

Boek uw verblijf via VolunteerWorld