Bezoek ons als stagiair

Volgt u een opleiding in de dierensector en hebt u zin in een buitenlands avontuur? Dan bent u bij Repzootic aan het juiste adres. Wij zijn een SBB erkende leeropleiding en begeleiden studenten en vrijwilligers van wereldwijd. Op deze manier proberen wij de kennis die in het park verzameld zit over te dragen aan zij die hier interesse in hebben.

Iedereen is welkom bij Repzootic Animal Center, ongeacht niveau, geslacht, leeftijd,... Wij bieden iedereen een kans bij te leren!

en stage in het buitenland kan een groot verschil maken tijdens de zoektocht naar die droomjob met dieren. Bij Repzootic komt u in contact met heel wat (exotische) diersoorten, waardoor u tijdens uw periode hier heel wat handelingen leert kennen, maar ook bijleert over diersoorten, diergroepen en natuurlijke habitats. 
Het is daarbij ook dé ideale manier om in contact te komen met andere studenten van over de hele wereld, maar ook om sociale vaardigheden te oefenen. 

Wij spreken Nederlands en Engels. Van een stagiair wordt verwacht minstens één van deze talen machtig te zijn.

Wij laten onze stagiairs zo vrij mogelijk tijdens het verblijf, maar zorgen eveneens voor een goede en vriendelijke begeleiding waar dit nodig of gewenst is. Hier staat u nooit alleen!! 

Enkele eisen

Hebt u interesse om ons team te komen versterken en zelf wat bij te leren? Dit zijn de eisen die wij stellen voor onze stagiairs;

Voor de stageperiode ingaat verwachten wij van de stagiair een voorstelling (en CV) en de nodige documenten van school uit.

  • U bent een student(e) dierverzorging of u zit in een gelijkaardige opleiding
  • U bent meerderjarig OF hebt toestemming van ouders/voogd
  • U hebt een passie voor dier en natuur
  • U hebt een wil om bij te leren over deze onderwerpen
  • U kan ons minimaal één week komen vergezellen
  • U bent niet bang voor vuil werk (= werken met dieren)
  • U kan zelfstandig taken uitvoeren indien nodig
  • U spreekt Nederlands en/of Engels

Accomodatie

Als stagiair verblijft u in het studentenhuis. Dit ligt naast het huis van de parkhouders, waardoor deze nooit ver zijn bij vragen of problemen, en is afgesloten voor buurtbewoners. U bevindt zich dus in een veilige en afgesloten omgeving in het park zelf.

Het is mogelijk dat u dit huis dient te delen met andere stagiairs, vrijwilligers of Workawayers. Er is een maximale capaciteit van 6 personen. 

Het huis bestaat uit een keuken, eetplaats, twee slaapkamers/zitplaatsen, badkamer en wc. U hebt ten allen tijde toegang tot de tuin en het park en kan tijdens de vrije tijd genieten van de natuur in Erdösmecske.

Prijs

Wij vragen een vergoeding voor de stageperiode van 100,00 € (30.000 HUF) per week. Deze prijs bekostigt uw verblijf, elektriciteit, water, internet en tV tijdens uw verblijf.
Deze prijs kan aangepast worden voor langere stageperiodes.

Wij bieden een transfer service van de luchthaven naar het park en terug. Deze extra service kost 80,00 € (24.000 HUF) per persoon.

Hierbij zijn geen maaltijden inbegrepen. U kan met ons mee naar de winkel om inkopen te doen en kan uw eigen maaltijden bereiden (of samen met uw huisgenoten).

Vraag uw stageperiode aan

Wij raden aan nooit te lang te wachten met het boeken van uw stageperiode! Wij krijgen wekelijks aanvragen en kunnen helaas niet iedereen accepteren.